Ви зараз переглядаєте Win Experts – за рух, змагальність та перемогу!

Win Experts – за рух, змагальність та перемогу!

Група компаній Win Experts виступила одним із головних партнерів Відкритого чемпіонату Києва з перетягування канату серед дорослих та юніорів, який цими вихідними (28 – 29 вересня 2024 року) проходив у столиці України на території Національного історико-архітектурного музею «Київська фортеця».

Активну участь як у відкритті чемпіонату, так і у його перебігові взяв президент Національного експертно-будівельного альянсу України Віктор Лещинський.

Правду у народі кажуть, що позитивних емоцій забагато не буває. На переконання Віктора Лещинського, «активності, здоровий спосіб життя та позитивний настрій – це саме те, що тримає нас на плаву у будь-якій поточній справі чи починаннях. А підтримати бажаючих бути активними – шляхетна справа у будь-який час для будь-кого з нас!».

Група компаній Win Experts була створена як мозковий центр у галузі експертизи проектів будівництва та об’єктів нерухомості. Мета групи – максимально спростити шлях будівельних компаній, проектувальників та усіх українців до експертних послуг у сфері будівництва.